Ismertető

A termék.sk célja, hogy a látogatók számára egy kereshető adatbázist biztosítson, a termékek eladói számára pedig egy ingyenes megjelenési lehetőséget nyújtson.

Saját termék feltöltéséhez előbb regisztrálni kell az oldalon a regisztrációs űrlapon. A regisztráció után elérhetővé válik a termék feltöltési oldala, ahol megadható a termék leírását és az eladó elérhetőségei. Az ide feltöltött adatok a későbbiekben tetszőlegesen módosíthatók, frissíthetők vagy törölhetők. Feltöltés és mentés után a termék automatikusan megjelenik az oldal katalógusában a látogatók számára.

A feltöltött hirdetések 2 hónapig jelennek meg, utána automatikusan elrejtésre kerülnek. Az elrejtett hirdetés bejelentkezés után elérhető a hirdető számára, aktualizálás után az adott hirdetés újra megjeleníthető a látogatók számára.

A megadott adatokat mindenkor bizalmasan és a hatályos jogszabályoknak megfelelően kezeljük.

Köszönjük, hogy használod az oldalunkat, és reméljük hozzájárul sikereidhez!

Regisztráció

Egy mindenképp működő e-mail cím, mert a rendszer a felhasználó minden üzenetét ide küldi ki. Nem kerül nyilvánosságra és általában csak elfelejtett jelszóhoz való segítségnyújtásra, valamint a kért értesítésekhez lesz használva.

Jelszó az új felhasználó számára, kétszer megadva.

A termékeknél megjelenő név

Az adatvédelmi tájékoztató tartalmát megismertem, tudomásul vettem és elfogadom, továbbá szabad akaratomból hozzájárulok a személyes adataim kezeléséhez. Ennek értelmében a hozzájárulásomat szimbolizáló ✅ jelölésével önkéntes és kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a megadott személyes adataimat az Adatkezelő az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően kezelje.