Általános szerződési feltételek

A termék.sk célja, hogy a látogatók számára egy kereshető adatbázist biztosítson, a különféle termékek eladói számára pedig egy ingyenes megjelenési lehetőséget nyújtson.

 

A háztáji.sk használatával a felhasználó elfogadja jelen szabályzatot és annak teljes használata alatt kötelező módon betartja azt.

 

1. Általános rendelkezések

 1. termék.sk: a www.termek.sk címen elérhető termék katalógus.
 2. Üzemeltető: a termék.sk üzemeltetője a Libertate polgári társulás
 3. Felhasználó: a termék.sk használói – regisztrált eladók és egyszerű látogatók egyaránt.
 4. Hirdető: a termék.sk oldalon regisztrált felhasználók, akik megjelenítik a katalógusban saját termékeiket.
 5. Szerződése: Üzemeltető és Felhasználó, Üzemeltető és Vállalkozás között létrejövő megállapodás, melynek tárgya az Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) elfogadása, és mely ráutaló magatartással jön létre.

 

2. Keresés és feltöltés

 1. A termék.sk oldalon a felhasználók számára elérhető funkciók ingyenesek. A funkciók a következők: termék keresés, termék feltöltés.
 2. A feltöltés csak előzetes regisztrációval vehető igénybe. A regisztráció és az ehhez szükséges adatok megadása önkéntes.
 3. A Hirdető felelős az általa közzétett adatok valóságtartalmáért.
 4. A Hirdető csak olyan képeket tehet közé az oldalon, amelyek felhasználási jogával rendelkezik.
 5. Az Üzemeltető fenntartja a jogot, hogy a termék.sk funkcióit bármikor, akár előzetes értesítés nélkül is bővítse, módosítsa, szüneteltesse vagy megszüntesse.
 6. Az Üzemeltető fenntartja a jogot, hogy a valótlan vagy bizonyíthatatlan tények közzétevőjét kitiltsa, feltöltött adatait pedig eltávolítsa.
 7. A termék.sk adatbázisa, megjelenése, emblémája a szerzői és szomszédos jogi törvények szerint védett. Azokat felhasználni, újra közzétenni tilos.

 

3. Adatvédelem

 1. Az Üzemeltető gondoskodik arról, hogy a termék.sk révén a Felhasználókról megszerzett adatok felhasználása megfeleljen a mindenkor hatályos szlovákiai jogszabályoknak.
 2. A termék.sk a Hirdetők adatait kizárólagosan az Üzemeltető szolgáltatásainak fejlesztéséhez, illetőleg saját célú kutatásaihoz és statisztikai felméréseihez használja fel. Egyéb célra a Hirdetők által megadott adatok csak az érintettek hozzájárulásával használhatók fel.
 3. Az Üzemeltető az általa nyilvántartott személyes adatokat harmadik fél részére csak törvényi felhatalmazás alapján ad ki.
 4. Ha Ön jogai sérülését észleli, azt jelezheti a termék.sk Üzemeltetőjének.

 

4. Egyéb rendelkezések

 1. A termék.sk egy családbarát termék katalógus. Az Üzemeltető tiltja a kizárólag felnőtteknek szóló tartalmak közzétételét. A Hirdető nem fogalmazhat vulgárisan, nem tehet közzé pornográf, erőszakos, fajgyűlölő vagy bármilyen egyén, csoport vagy szervezet ellen uszító tartalmat, szerencsejátékkal vagy kaszinóval, kábítószerek és kábítószer-fogyasztással kapcsolatos tartalmat, nem utalhat arra, hogy hamisítványt, fegyvert vagy lőszert, receptköteles gyógyszert, alkoholt, dohányárut és kapcsolódó árut értékesít vagy iskolai dolgozatot, főiskolai vagy egyetemi munkát értékesít vagy terjeszt. Tovább tilos bármilyen egyéb olyan tartalom közzététele, amely törvénybe ütközik, törvénybe ütköző tevékenységet támogat, vagy sérti mások törvényes jogait.
 2. Az Üzemeltető jogosult megváltoztatni jelen ÁSZF-et. Amennyiben az ilyen módosításokról történő értesítést követően a Hirdető továbbra is fél marad a jelen ÁSZF-ben, azt úgy kell tekinteni, hogy elfogadja ezeket a módosításokat. Az ÁSZF mindenkori aktuális változata a www.termek.sk/aszf oldalon érhető el.